THE FREEDOM FAMILY

OVER ONS

THE FREEDOM FAMILY —

Guy

Z’n hart volgen, dat is misschien wel de beste omschrijving als je aan Guy vraagt wat hij doet in zijn leven. Hem in een hokje plaatsen, dat gaat je niet lukken. En dat is maar goed ook, want Guy doet niet aan hokjes. Zijn hart, in  combinatie met zijn  ondernemersbloed en missie om de wereld een mooiere plek te maken, brengen hem prachtige avonturen.

Avonturen die niet altijd zonder uitdaging blijken. Ondanks dat Guy diepe dalen en pittige uitdagingen heeft gekend, gaat hij altijd door.

Samen met zijn vrouw en dochter besloot hij het roer om te gooien, niet langer mee te doen met de moderne rat race die onze maatschappij is, z’n huis te  verkopen en op avontuur te gaan met een camper. En dan niet naar Lutjebroek, en terug. Nee, de wereld rond. Z’n hart – wederom – achterna.

THE FREEDOM FAMILY —

Wendy

Lekker met het leven meebewegen, dat is wat Wendy jarenlang deed. En dat vond ze heerlijk, tot ze steeds meer  weerstand begon te voelen.

De wereld waar we in leven past niet meer bij Wendy. En dat  begon te knagen. Avontuurlijk was ze altijd al, al heeft ze dat jarenlang verstopt, om te passen in een maatschappij die dingen van je verlangt.

En ondanks dat Wendy flink kan twijfelen over de keuzes die ze moet maken, en achteraf dan enorm kan dubben of het de juiste keuze was, weet ze 100%: dit avontuur is precies wat
haar leven rijker gaat maken. Zelf kiezen in welke flow ze mee mag deinzen, met haar geliefde gezin. Kom maar op.

THE FREEDOM FAMILY —

Laury

Ondanks dat ze klein van stuk is, straalt Laury al van kleins af aan kracht uit. En energie. Krachtige energie. Zoveel krachtige energie dat het soms lastig is voor Laury om haar plek te vinden in een wereld waar er veel van je wordt verwacht en er altijd dingen op de planning staan.

Laury is dan ook het liefst in de natuur, de plek waar haar energie en kracht plek krijgen en worden versterkt. De natuur is overigens ook de plek waar de beste vrienden van Laury te vinden zijn: dieren. Want denk je aan Laury, dan denk je aan Ziggy, het hondje van Laury. Die twee zijn absoluut onafscheidelijk.

De wereld rond in een camper zal de basis vormen van Laury’s leven, en dat is misschien wel precies wat Laury’s kracht nog meer zal versterken. Laury’s ouders zullen haar tijdens hun reis voorzien van thuisonderwijs. Op hun eigen manier.